Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea de fotbal, Megan Rapinoe, a primit 'Balonul de Aur': 'Aş vrea să strig: Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă'

balonul de aur

Jucătoarea de fotbal, Megan Rapinoe, a fost desemnată luni, 2 decembrie, cea mai bună sportivă din lume și a primit "Balonul de Aur". Americanca, la câteva zile după decernarea premiilor, a oferit un interviu celor de la France Football în care a povestit ce rugăminte are pentru Messi și Ronaldo, scrie Mediafax.

Cunoscută în afara terenului de fotbal ca o activistă și homosexuală, Megan Rapinoe (34 de ani) vrea să tragă un semnal de alarmă:

"După JO din 2016, am decis să fiu mult mai implicată în munca mea de activistă. Am vrut să fiu mai bună ca oricând. Ştiu că sunt bună.

Citește și: Dan Petrescu, despre Botoșani-CFR: 'E vina tuturor că acest meci se joacă'

Acest Balon de Aur mă răsplăteşte pe ambele planuri, atât fotbalistic, cât şi pe plan social, pentru că vreau să-i fac pe oameni să înţeleagă adevăratele probleme ale societăţii noastre.

Aş vrea să strig: 'Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă!'. Aceste vedete nu se implică în probleme, le e teamă să nu piardă tot, dar nu e adevărat. Cine i-ar scoate în afara fotbalului pe Ronaldo sau Messi pentru o declaraţie împotriva sexismului sau rasismului?".

Megan Rapinoe a câștigat de două ori Campionatul Mondial cu echipa națională a Americii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.