Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea de tenis Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, a câştigat un trofeu la golf

Ashleigh Barty

Jucătoarea australiană de tenis Ashleigh Barty, nr. 1 WTA, care nu a participat la turneul US Open şi a anunţat că nu va fi prezentă nici la Roland Garros, a câştigat un trofeu duminică, însă nu la tenis, ci la golf, scrie Reuters, ea participând la un turneu la Brookwater Golf Club (Brisbane), informează Agerpres.

Australianca în vârstă de 24 de ani a jucat cricket la profesionişti înainte de a se îndrepta spre tenis, iar duminică a demonstrat că se descurcă şi la golf, ocupând primul loc în întrecerea feminină.

Potrivit presei australiene, Barty a câştigat finala cu 7-5, la clubul unde prietenul său, Garry Kissick, este antrenor profesionist.

Ashleigh Barty locuieşte şi se pregăteşte la Brisbane, în timp ce antrenorul ei de tenis, Craig Tyzzer, trăieşte la Melbourne, oraş izolat de două luni din cauza unui nou val al epidemiei de coronavirus, iar deplasările dintre cele două metropole nu sunt autorizate.

La finele lunii iulie, campioana en titre de la Roland Garros a renunţat la US Open, invocând "riscuri importante" legate de virusul Covid-19.

La începutul acestei luni, a luat aceeaşi decizie privind Roland Garros. "Openul Franţei de anul trecut a fost turneul cel mai special din cariera mea şi nu a fost o decizie pe care am luat-o cu uşurinţă. Sunt două motive care au stat la baza deciziei mele: primul îl reprezintă riscurile sanitare care există încă din cauza Covid, cel de-al doilea este pregătirea mea, care nu a fost ideală, în condiţiile în care antrenorul meu nu a putut fi alături de mine din cauza închiderii frontierelor în Australia", spunea Barty într-o postare pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.