Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu a declarat forfait pentru turneul de la Adelaide

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu, revenită în circuitul profesionist după o absenţă de 15 luni, din cauza unei accidentări, a declarat forfait pentru turneul WTA de la Adelaide (Australia), programat săptămâna viitoare, din cauza unei probleme medicale la piciorul stâng, au anunţat organizatorii, citaţi de Reuters.

Andreescu, în vârstă de 20 ani, a disputat luna aceasta, la Australian Open, primul său meci după retragerea din Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzhen (China), ca urmare a unei rupturi a meniscului genunchiului stâng, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Câştigătoarea US Open 2019, care a rămas în carantină timp de 14 zile după sosirea sa în Australia, a părăsit primul turneu de Mare Şlem al anului încă din turul al doilea, dar a continuat să joace la o competiţie WTA derulată la Melbourne Park.

Jucătoarea de origine română a atins semifinalele în turneul Phillip Island Trophy, unde a avut două mingi de meci, înainte de a se înclina în faţa cehoaicei Marie Bouzkova.

După turneul de la Adelaide, Bianca Andreescu urma să se deplaseze în Orientul Mijlociu, pentru a participa la competiţiile WTA de la Doha şi Dubai, luna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.