Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea de tenis Karolina Pliskova, clasată pe locul 2 WTA, l-a cooptat în staff-ul său tehnic pe antrenorul venezuelean Daniel Vallverdu

Karolina Pliskova

Jucătoare de tenis Karolina Pliskova, clasată pe locul 2 WTA, l-a cooptat în staff-ul său tehnic pe antrenorul venezuelean Daniel Vallverdu, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Vallverdu va fi la prima experiență ca antrenor al unei tenismene, după ce, în trecut, a mai activat doar în circuitul masculin, alături de jucători precum Andy Murray, Tomas Berdych, Grigor Dimitrov sau Stanislav Wawrinka.

După Turneul Campioanelor, Karolina Pliskova a anunțat despărțirea de Conchita Martinez, alături de care a reușit să obțină cea mai bună clasare din carieră, locul 2 WTA. De asemenea, în 2019, jucătoarea din Cehia a câștigat patru titluri WTA: Brisbane, Roma, Eastbourne și Zhengzhou. Sâmbătă, Conchita Martinez a anunțat că va începe colaborarea cu o altă jucătoare din circuit, Garbine Muguruza.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

Pliskova a cucerit 15 titluri WTA în carieră, însă niciunul de Mare Șlem, performanță pe care va încerca să o obțină sub îndrumarea noului său antrenor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.