Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea elenă de tenis Maria Sakkari, adversara Irinei Begu în semifinalele turneului de la Sankt Petersburg

wikipedia.org
Maria Sakkari

Jucătoarea elenă de tenis Maria Sakkari, principala favorită, o va înfrunta pe românca Irina Begu în semifinalele turneului WTA 500 de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 768.680 de dolari, după ce a dispus, vineri, în sferturi, de belgianca Elise Mertens, cu 7-6 (7), 6-2.

Sakkari (26 ani), numărul 7 mondial, a avut nevoie de două ore şi 7 minute pentru a trece de Mertens, cap de serie numărul 8 la Sankt Petersburg.

Mertens (26 WTA) a condus cu 4-2 în primul set, dar Sakkari a egalat şi a ratat două mingi de set la 5-4. Confruntarea a ajuns în tiebreak, unde belgianca a ratat trei şanse de a câştiga setul, iar apoi Sakkari s-a impus cu 9-7, potrivit Agerpres.ro.

În actul secund, Sakkari a condus cu 5-0, dar i-a permis adversarei să revină şi să ia două ghemuri, Mertens având alte patru şanse de a lua şi al treilea ghem. În cele din urmă, grecoaica a încheiat conturile cu 6-2.

Irina Begu s-a calificat, vineri, pentru prima oară din 2017 în semifinalele unui turneul WTA 500, după ce a dispus de cehoaica Tereza Martincova cu 6-4, 6-2 la Sankt Petersburg.

Begu (31 ani, 56 WTA) şi Sakkari s-au înfruntat de două ori în circuitul profesionist, fiecare obţinând câte o victorie.

Irina Begu a câştigat în 2016, în primul tur la Miami, cu 6-1, 6-3, iar Sakkari s-a impus în 2018, la Seul, în sferturi, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Celelalte sferturi de finală programate vineri sunt Jelena Ostapenko (Letonia/N.7) - Aleksandra Sasnovici (Belarus) şi Belinda Bencic (Elveţia/N.3) - Anett Kontaveit (Estonia/N.2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.