Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea Jovana Sazdovska își prelungește contractul cu Dunărea Brăila cu două sezoane

Federatia Romana de Handbal
handbal

Jucătoarea nord-macedoneană Jovana Sazdovska şi-a prelungit cu două sezoane contractul cu echipa de handbal HC Dunărea Brăila, a anunţat, luni, clubul de la malul Dunării pe Facebook.

Sazdovska, venită la Brăila în vara anului trecut, s-a acomodat repede şi a fost una dintre principalele marcatoare ale echipei în EHF European League, cu 26 de goluri.

"Mă bucur enorm că rămân la Brăila. Înca din prima zi în care am ajuns aici m-am simţit foarte bine. Sunt foarte mulţumită de ceea ce am reuşit cu echipa în EHF European League, acolo unde ne-am depăşit potenţialul nostru ca jucătoare, însă sunt dezamăgită că am pierdut puncte importante în Liga Naţională'', a declarat jucătoarea nord-macedoneană, care va împlini 28 de ani luna viitoare, scrie Agerpres.ro.

''Din păcate acum pe final de sezon nu îmi pot ajuta echipa deoarece mă aflu încă în recuperare după o mică accidentare'', a precizat Sazdovska.

''Mai sunt doar câteva meciuri după care vom începe să ne pregătim pentru noul sezon. Părerea mea este că pentru sezonul următor trebuie să construim un caracter mai puternic ca echipă şi să închidem jocurile în beneficiul nostru. Cred că ne trebuie mai multă răutate în apărare, acolo unde am suferit în anumite meciuri. Liga Naţională este foarte competitivă, dar vom oferi totul pentru a ne atinge obiectivele şi sper doar să vedem fanii în tribună cât mai curând posibil şi să împărtăşim toate momentele împreună cu ei", a subliniat Sazdovska.

Preşedintele George Caranica a comentat noua mutare a echipei brăilene: "Am reuşit să îi prelungim contractul Jovanei Sazdovska, o jucătoare care a demonstrat în acest an că este una de bază în echipă. Din păcate ea s-a accidentat şi nu poate ajuta echipa pe acest final de sezon, dar sunt sigur că se va recupera bine şi va fi pregătită pentru startul noului sezon. Jovana este o sportivă ambiţioasă şi luptătoare pe semicerc şi suntem convinşi că îşi va aduce aportul pentru atingerea obiectivului".

Pentru sezonul viitor, Dunărea Brăila le-a transferat pe jucătoarele braziliene Jessica Quintino (extrema dreapta), Samara Da Silva (inter stânga), Ana Paula Rodrigues Belo (centru), Francielle Gomes da Rocha (centru) şi Mayssa Pessoa (portar), precum şi pe apărătoarea suedeză Sabina Rosengren Jacobsen, iar portarul Elena Şerban şi interul stânga belarus Maria Kanaval şi-au prelungit contractele. Noul antrenor al echipei va fi danezul Morten Soubak, fostul selecţioner al naţionalei Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.