Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea poloneză Aleksandra Zych a semnat cu CS Minaur

https://csminaur.ro/
lot oficial minaur baia mare

Handbalista poloneză Aleksandra Zych a semnat un contact cu CS Minaur, a anunţat, vineri, gruparea Baia Mare, potrivit news.ro.

Aleksandra Zych (inter dreapta) s-a născut în 28 iulie 1993, la Walbrzych (Polonia). Ea are 1.86 m şi 74 kg. A evoluat până acum la echipele GZKS Sosnica Gliwice (2011-2012), Vistal Gdynia (2012-2018, campioană în 2017), Metz Handball (2018-2019, campioană şi câştigătoare a cupei), Borussia Dortmund (2019-2020 – campioană), Măgura Cisnădie (2020).

Citește și: Cu o mită de DOAR 20.000 de euro Alexander Adamescu...

Zych este componentă a naţionalei Poloniei, pentru care a jucat 80 de meciuri, înscriind 102 goluri. Sezonul trecut, a jucat pentru Cisnădie în 9 partide şi a marcat 29 de goluri.

Jucătoarea poloneză a fost campioană în Germania cu Dortmund (2020), a câştigat titlul şi cupa în Franţa cu Metz (2019), Superliga poloneză (2017). Ea a participat cu echipa naţională a Poloniei la ultimele turnee finale Europene sau Mondiale la care echipa ei a obţinut calificarea.

CS Minaur le-a mai transferat-o de curând pe Alexandra Severin (inter stânga, ultima oară la HC Zalău), Elena Mihailovna Utkina (Rusia, portar, ultima oară la Kuban Krasnodar, împrumutată de la ŢSKA Moscova) şi Elaine Gomes Barbosa (Brazilia, pivot, ultima oară la BM Granollers – Spania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.