Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Parma (WTA)

Getty Images
Ana Bogdan

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Parma, dotat cu premii totale de 203.204 euro, după ce a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, cu 6-2, 3-6, 6-3.

Ana Bogdan (29 ani, 53 WTA), aflată pe cea mai bună poziţie din carieră, s-a impus după două ore şi 26 de minute, potrivit Agerpres.

Ana Bogdan, a şasea favorită la Parma, a reuşit în sfârşit să o învingă pe Schmiedlova (28 ani, 118 WTA), care câştigase primele trei meciuri directe: în 2018, în semifinale la Bogota, cu 6-3, 6-2, în acelaşi an în primul tur la Bucureşti, cu 4-6, 7-6 (4), 7-5, şi anul acesta, în optimi la Marbella, cu 7-6 (1), 6-0.

Ana continuă rezultatele bune din ultima perioadă, începute cu finală la Varşovia (WTA 250), titlu la Iaşi (WTA 125) şi semifinală al Portoroz (WTA 250).

Românca şi-a asigurat un cec de 5.000 de euro şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre conaţionala sa Irina Begu, a treia favorită, şi italianca Matilde Paoletti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.