Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucător de la naționala de rugby a Africii de Sud, dat dispărut: nu a mai fost văzut de trei săptămâni

quinzemondial.com
rugby

Sbu Nkosi, campion mondial în 2019 cu naţionala de rugby a Africii de Sud, a fost dat dispărut de clubul său, Bulls, după ce nu a mai fost văzut de trei săptămâni, scrie AFP.

"Jucătorul, în vârstă de 26 de ani, lipseşte din data de 11 noiembrie. Avem temeri pentru siguranţa sa. După mai multe încercări nereuşite de a lua legătura cu el, prin apeluri telefonice, mesaje, apeluri către părinţi, către prietena sa, către prieteni, după vizite la domiciliul său, clubul a anunţat poliţia, s-a deschis dosar de dispariţie", a comunicat franciza sud-africană.

S'busiso Nkosi, câştigător al Cupei Mondiale în urmă cu trei ani, a jucat ultimul său meci în octombrie 2021 pentru Africa de Sud, cu care are 16 selecţii. Nu a fost convocat pentru partidele din noiembrie din cauza unei accidentări la coaste, potrivit Agerpres.

Fără el, Bulls, cu sediul la Pretoria, i-au învins sâmbătă pe galezii de la Cardiff Blues, în cadrul United Rugby Championship, o competiţie care reuneşte echipe din Ţara Galilor, Irlanda, Scoţia, Italia şi Africa de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.