Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de fotbal american nevaccinați trebuie să poarte brățări galbene la antrenamente pentru a se distinge de jucătorii vaccinați

captură TV
fotbal american

Jucătorii nevaccinați ai echipei Tampa Bay Buccaneers – detinătoarea titlului Super Bowl – precum și cei de la Pittsburgh Steelers, trebuie să poarte brățări galbene la antrenamente pentru a se distinge de jucătorii vaccinați, raportează NBC Sports.

Jurnalistul Mike Florio a postat duminică două articole care descriu planurile de a impune brățarile, în timp ce cluburile își pun în aplicare propriile protocoale Covid-19.

Florio a scris că echipele vor folosi brățări galbene pentru jucătorii nevaccinați și brățări roșii pentru jucătorii vaccinați.

„Nu este clar ce înseamnă acest lucru”, a remarcat Florio.

Președintele NFL Players Association – și centrul Cleveland Browns – JC Tretter transmit că „nu au fost de acord cu măsura și consideră că este inutile”.

Discuția despre jucătorii care poartă brățări pentru a semnala dacă sunt sau nu vaccinați este urmarea a câtorva zile tumultuoase săptămâna trecută, când NFL a emis o circulare care anunța posibile penalizări pentru jucătorii nevaccinați și echipele lor, inclusiv pierderea salariului sau pierderea meciurilor la masa verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.