Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de la FC Argeș așteaptă meciul cu Rapid București: au fost testați negativ la coronavirus

ilfovsport.ro
minge fotbal

Clubul de fotbal FC Argeş a anunţat, vineri seara, pe un site de socializare, că partida cu FC Rapid, programată, marţi, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a II-a, se poate disputa după ce toţi jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost testaţi negativ la COVID-19, informează Agerpres.

Citește și: Fotbalistul Romario Benzar a plecat de la echipa Perugia 'din motive personale'

Componenţii lotului şi staff-ului tehnic au fost retestaţi după ce la 14 iulie, maseurul echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19.

"Fotbaliştii de la FC Argeş au scăpat de emoţii şi vor putea juca meciul de marţi, 21 iulie, de la ora 18:30, din deplasare, cu Rapid Bucureşti, din etapa 3-a a play-off-ului Liga a II-a. ''Alb-violeţii'' au primit vineri seara rezultatele celui de-al şaselea test COVID-19, probele recoltate jucătorilor şi membrilor staff-ului tehnic fiind negative", informează FC Argeş pe contul oficial de Facebook.

Federaţia Română de Fotbal a amânat partida FC Argeş - CS Mioveni, programată la 14 iulie, în etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a, după ce maseurul formaţiei piteştene a fost depistat pozitiv la COVID-19. Conform FRF, meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă.

Acesta este al şaptelea caz de coronavirus din Liga a II-a după cele de la clubul Petrolul Ploieşti.

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul grupării prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amânat. Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.