Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de la FC Hermannstadt au interzis la antrenamente, mall, restaurante și sală

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt anunţă că, începând de luni, a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecinţă a deciziei Federaţiei Române de Fotbal de a suspenda toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Clubul le transmite fotbaliştilor legitimaţi următoarele recomandări: să nu părăsească oraşul Sibiu, să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness, să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spaţii aglomerate, să stea în casă cât mai mult timp şi să fie pregătiţi oricând pentru reluarea antrenamentelor, potrivit News.ro.

Citește și: ULTIMA ORĂ A fost produs PRIMUL VACCIN împotriva coronavirusului

Pregătirea se va relua în funcţie de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluţia situaţiei virusului COVID-19 la nivel naţional şi internaţional.

Şi FCSB şi-a întreupt antreanmentele.

"Aseară am luat hotărârea asta, eram între ciocan şi nicovală. Voiam să dăm un semnal de putere, de încurajare a oamenilor. Staţi liniştiţi, că în România nu vine coronavirusul, este, dar nu o să fie probleme, că ne apără Dumenzeu, Hristos. Dacă o să fac asta, o să mă critice presa. Pe de altă parte, am vrut să dau şi un semnal de ordine şi de respectare a autorităţilor. Că trebuie să facem asta. Dacă nu respectăm, praful se alege", a declarat Becali, la ProX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.