Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de la Tottenham Hotspur, fără antrenor la meciul cu West Ham: Antonio Conte se recuperează după operația la vezica biliară

antonio conte

Antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Antonio Conte, va lipsi de la meciul de duminică, de pe teren propriu din Premier League, cu West Ham United, deoarece continuă să se recupereze după o operație la vezica biliară.

Conte a rămas în Italia după înfrângerea suferită marți de Tottenham cu 1-0 în fața lui AC Milan în Liga Campionilor.

"În urma unui control de rutină post-operator de ieri (miercuri) în Italia, Antonio Conte va rămâne la casa familiei sale pentru a continua și a se recupera complet după recenta operație la vezica biliară", a precizat Tottenham într-un comunicat.

"Sănătatea este cel mai important considerent și toată lumea de la club îi dorește binele".

Tehnicianul de 53 de ani a lipsit de la victoria lui Tottenham cu 1-0 în fața lui Manchester City, în urmă cu 11 zile, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, dar revenise pe banca tehnică pentru meciul din Premier League cu Leicester City, de la sfârșitul săptămânii trecute, în care au fost învinși cu 4-1, scrie Mediafax.

Conte, al cărui asistent, Cristian Stellini, va prelua din nou responsabilitatea pentru prima echipă, a declarat că a subestimat gravitatea operației sale.

"Marele meu simț al responsabilității față de club, jucători, personal și fani m-a determinat să anticipez revenirea mea pe teren", a spus el pe Instagram.

"Din păcate, am subestimat procedura, care nu a fost o operație de rutină, ci o urgență bruscă și serioasă.

"Corpul meu a suferit de pe urma nerăbdării mele și acum sunt obligat să mă opresc până la recuperarea mea completă. Cine mă cunoaște, înțelege ce povară este asta pentru mine, dar este necesar. Hai, Spurs!"

Contractul lui Conte expiră la sfârșitul lunii iunie, Tottenham, care se află pe locul cinci în Premier League, având opțiunea de a-l prelungi cu încă un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.