Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii din Premier League au lansat o iniţiativă colectivă pentru a ajuta la strâgerea de fonduri pentru Serviciul Naţional de Sănătate

Premier League

Jucătorii din Premier League au lansat o “iniţiativă colectivă” pentru a ajuta la strâgerea de fonduri pentru Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) şi a le distribui “acolo unde este nevoie”, relatează presa engleză, potrivit news.ro.

Prin iniţiativa numită #PlayersTogether, jucătorii îşi propun, în parteneriat cu NHS Charities Together, să îi ajute pe “cei din prima linie a NHS”, care se luptă cu coronavirusul.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Într-un comunicat postat de numeroşi jucători pe reţelele de socializare se precizează că fotbaliştii au lucrat împreună pentru crearea unei iniţiative separate de orice altă ligă sau de cluburi. “Să încercăm să ajutăm, alături de atât de mulţi alţii din ţară, pentru a face o reală diferenţă. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către toţi cei afectaţi de această criză. Uniţi vom trece de asta. Staţi acasă. Protejaţi NHS. Salvaţi vieţi”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.