Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii echipei Bournemouth nu vor mai îngenunchea înainte de meciuri: 'Vremea acestui gest antirasist a trecut, e nevoie de acţiune'

Jucătorii echipei Bournemouth (a doua ligă engleză) nu vor mai pune piciorul în pământ înainte de meciuri, căpitanul Steve Cook explicând că a trecut vremea acestui gest antirasist, fiind nevoie de mai multă acţiune.

Steve Cook a subliniat că acest gest şi-a pierdut din importanţa avută în urmă cu opt luni, când a apărut după moartea lui George Floyd, potrivit news.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Şi atacantul de la Crystal Palace, Wilfried Saha, a luat decizia de a nu mai pune piciorul în pământ înainte de meciuri, deşi mai mulţi jucători au fost ţinta injuriilor rasiste pe reţelele de socializare în ultimele săptămâni.

"Vrem să continuăm să acţionăm pentru schimbare, dar avem nevoie de lideri politici şi reţele sociale. Şi ne-ar plăcea să vedem mai multă acţiune decât cuvinte sau gesturi", a explicat Steve Cook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.