Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii nevaccinaţi din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) riscă să le fie tăiate salariile

Facebook.com
Richaun Holmes, sportiv, nba

Jucătorii nevaccinaţi din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) riscă să le fie tăiate salariile, dacă nu vor putea evolua în meciuri din cauza nerespectării protocoalelor sanitare locale, informează agenţia DPA, citat de agerpres.

Purtătorul de cuvânt al NBA, Mike Bass, a confirmat miercuri că jucătorii nu vor fi plătiţi dacă vor rata jocurile din acest motiv, în condiţiile în vaccinarea continuă să fie o problemă spinoasă pentru unele dintre vedetele ligii.

Mari oraşe precum New York şi San Francisco au legi care restricţionează accesul persoanelor nevaccinate pe arenele sportive, în restaurante şi alte spaţii publice.

Asta înseamnă că jucători precum Kyrie Irving (Brooklyn Nets) şi Andrew Wiggins (Golden State Warriors) se confruntă cu imposibilitatea de a evolua în meciurile pe teren propriu şi cu pierderea unor părţi importante din salariile lor.

Baschetbaliştii nevaccinaţi care călătoresc în aceste zone îşi vor pierde, de asemenea, remuneraţia din cauza nerespectării regulilor locale.

Atât Kyrie Irving, cât şi Andrew Wiggins au salarii de peste 30 de milioane de dolari pe sezon la echipele lor.

"Orice jucător care alege să nu se conformeze normelor locale de vaccinare nu va fi plătit pentru meciurile la care vor lipsi", a subliniat Mike Bass.

NBA a respins săptămâna acesta cererea lui Wiggins de a fi scutit de vaccinare pe motivele religioase, după ce jucătorul lui Warriors a declarat anterior că nu va accepta să se vaccineze decât dacă va fi obligat să facă acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.