Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii Slaviei Praga, la care este legitimat Nicolae Stanciu, au intrat în izolare după ce un component al echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Clubul Slavia Praga, la care este legitimat Nicolae Stanciu, a anunţat că unul dintre jucătorii săi a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunță news.ro.

Toţi componenţii echipei, staful tehnic şi alţi angajaţi ai clubului au fost testaţi luni. Ca urmare a rezultatului pozitiv pentru un jucător, toţi cei de la club vor rămâne în izolare preventivă până joi. Fotbalistul infectat este în carantina impusă pentru astfel de cazuri.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

Vineri se vor face noi teste, iar dacă rezultatele vor fi negative echipa va putea reveni la antrenamente vineri după-amiază. Alte teste pentru Covid-19 se vor face la Slavia Praga luni, 25 mai.

“Dacă şi rezultatele de luni vor fi negative, vrem să jucăm normal marţi”, a declarat Jaroslav Tvrdik, preşedintele consiliului de administraţie al clubului ceh.

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

Slavia Praga avea programat marţi un meci amical cu Jihlava, care a fost anulat. În 28 mai, Slavia urmează să reia competiţia, cu o partidă cu Mlada Boleslav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.