Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul brazilian Daniel Araujo a primit cetăţenia română şi va putea juca pentru echipa naţională de futsal

www.agerpres.ro
futsal

Jucătorul brazilian Daniel Araujo Carreteiro, legitimat la echipa de futsal CS United Galaţi, a primit cetăţenia română şi va putea evolua pentru naţionala României, a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său.

Născut la 15 martie 1994 la Rio de Janeiro, Daniel Araujo este unul dintre cei mai buni jucători din Liga I. El a evoluat pentru prima oară în România pentru Informatica Timişoara în 2018, iar un an mai târziu a ajuns la Galaţi. Alături de CS United Galaţi, Daniel Araujo a evoluat de două ori consecutiv în UEFA Futsal Champions League.

"Este o bucurie enormă, inclusiv cei din familia mea din Brazilia au fost fericiţi când le-am dat vestea. Sunt din 2018 în România, iar din 2019 la Galaţi. Le spun tuturor cu mândrie că aceasta este casa mea! Sper să pot ajuta naţionala României", a spus Daniel Araujo.

''Se acordă cetăţenia română domnului Araujo Carreteiro Daniel, cetăţean brazilian, fiul lui Francisco Assis şi Lanuzia, născut la data de 15 martie 1994 în localitatea Niteroi, Brazilia'', se arată în Hotărârea de Guvern aprobată în şedinţa de miercuri.

Şi alţi jucători de futsal au fost naturalizaţi şi joacă pentru naţionala României, brazilienii Savio Valadares, Felipe Oliveira, Carlos Henrique Ribeiro sau portughezul Paulo Ferreira.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.