Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul echipei Manchester City, Kyle Walker, acuză presa din UK de hărţuire după ce a fost surprins încălcând regulile de distanţare

www.gsp.ro
Kyle Walker

Jucătorul echipei Manchester City, Kyle Walker, a publicat o scrisoare deschisă în care susţine că se simte hărţuit de presa britanică. Acesta a încălcat regulile de distanțare socială, după ce și-a vizita sora și s-a plimbat cu bicicleta cu un prieten.

Jucătorul celor de la Manchester City, Kyle Walker, a adresat o scrisoare publică în care susţine că se simte hărţuit de presă.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Mănușile nu fac decât să-ți dea o falsă senzatie de siguranță

Walker spune că întreaga sa familie este afectată de evenimentele în care el a fost implicat.

„Simt că sunt hărţuit. Asta nu mă afectează doar pe mine, ci afectează sănătatea familiei mele şi pe a copiilor mei. Legat de evenimentele de miercuri, am mers la Sheffield pentru a-i dărui surorii mele o felicitare şi un cadou şi să discut cu una dintre singurele persoane în care pot avea încredere. M-a îmbrăţişat ca să îmi amintească faptul că îi pasă. Ce ar fi trebuit să fac? Să o alung? Apoi am mers la casa părinţilor mei să iau nişte mâncare. Ce au făcut părinţii şi sora mea ca viaţa lor privată să fie invadată de fotografi care mă urmăresc pe mine? Constant, simt că sunt urmărit. Nu mă mai simt în siguranţă în casa mea. De ce ar trebui ca şi ei să simtă acelaşi lucru? Cine merită asta?”, a scris Kyle Walker pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.