Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul lui Chelsea, Ruben Loftus-Cheek, neagă că ar fi homosexual

AFP
gay

Mijlocașul de 22 de ani, Ruben Loftus-Cheek, a publicat pe contul lui de Twitter un mesaj care a adunat în mai puțin de 24 de ore 14.000 de repostări și 70.000 de "Îmi place". Anunțul făcut de jucătorul lui Chelsea dezminte informațiile apărute în presă, care susțin că ar fi homosexual.

"Orice jucător care ar spune că este gay are tot suportul și respectul meu, dar zvonul nu este adevărat", este mesajul scris de fotbalistul londonez pe contul lui de socializare. ț

Homosexualitatea este, în continuare, un punct sensibil în lumea fotbalului. De exemplu, fostul internațional Thomas Hitzlsperger, care a evoluat la echipe precum Aston Villa, VfB Stuttgart, Lazio și Everton, a fost printre puținii care și-au dezvăluit adevărata orientare. A anunțat public, în urmă cu cinci ani: "În ultimii ani mi-am dat seama că prefer să trăiesc alături de un bărbat". În data 8 ianuarie 2014 și-a făcut publică homosexualitatea și astfel a devenit cel mai renumit fotbalist care a făcut public un amănunt de acest fel.

"Este imposibil să declari că ești homosexual în fotbal"

Jucători importanți precum Giroud sau Naingolann au vorbit despre cât de dificil este acest subiect în lumea sportului rege.

"Când Hitzlsperger a luat decizia de a spune, atunci am realizat că este imposibil să declari asta atunci când ești fotbalist. Într-un vestiar este mult testosteron, prietenii între bărbați, dușuri comune. Este complicat, dar asta este", a precizat atacantul francez, Oliver Giroud.

De cealaltă parte, belgianul Naingolann a spus: "nu mărturisesc că sunt gay pentru că le este rușine. Fotbalul este cunoscut prin femeile frumoase care sunt în jurul acestui sport".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.