Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul lui Real Madrid, Eden Hazard: 'Trebuie să demonstrez că pot deveni un Galactic'

eden hazard

Jucătorul lui Real Madrid, Eden Hazard (28 de ani), a declarat că este încrezător că poate avea evoluții mult mai bune pentru Real Madrid, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

Eden Hazard a vorbit, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Real Madrid și Club Brugge, despre acomodarea sa la Real Madrid: ”Mă simt bine și puternic. Este adevărat că suporterii așteaptă multe din partea mea și eu de asemenea. Pot să fiu mai bun. Sunt critic cu mine însumi și muncesc în fiecare zi să realizez lucruri mari, pentru că avem o echipă mare. Suntem în vârful ligii. Acum, sunt în formă 100% și sper să dau tot ce am mai bun în următoarele meciuri. Așa cum am spus la prima conferință de presă, încă nu sunt un Galactic. Trebuie să demonstrez că pot deveni unul. Toți știm ultimul număr 7 de la această echipă și eu trebuie să demonstrez că pot fi cel mai bun din lume, să fiu fericit cu mine și să ofer tot ce pot nu doar în meciuri, ci și la antrenamente. Nu mă îndoiesc de mine. Sunt încrezător. Acum, îmi lipsesc doar golurile și să fiu puțin mai decisiv. Fotbalul este doar despre încredere”.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Eden Hazard nu a luat parte la primele trei partide din La Liga, din cauza unei accidentări. Până acum, în acest sezon, belgianul are doar patru apariții în tricoul lui Real Madrid.

Hazard s-a transferat la Real Madrid, la data de 1 iulie 2019, după ce ”Galacticii” au plătit 100 de milioane de Euro lui Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.