Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoare, despre gravul conflict de interese în care se află USR: 'Desființăm instituții pentru că așa vrea mușchiul nostru'

lsj.com.au
justitie

USR PLUS se află într-un grav conflict de interese în problema desființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. O remarcă și judecătoarea Adriana Stoicescu, vicepreședinte al Tribunalului Timiș, chiar dacă nu menționează nume.

„Sa ceri desfiintarea institutiei care cerceteaza fapte savarsite de colegii tai de partid, asta se cheama democratie, drepturile omului, normalitate, bla bla bla. Desfiintam institutii pentru ca putem si pentru ca asa vrea muschiul nostru. In rest, dupa noi potopul”, scrie judecătoarea pe Facebook.

SIIJ investighează în acest moment suspiciunile de fraudare a alegerilor pentru funcția de primar al Sectorului 1. Informațiile apărute în spațiul public indică neconcordanțe între rezultatul alegerilor și numărătorile parlalele dispuse în cadrul anchetei. În timp ce SIIJ investighează astfel alegerea colegei lor de partid, liderii USR PLUS fac presiuni pentru desființarea structurii de parchet. Și nu oricum, ci doar cu revenirea la status quo ante, competența de anchetare a magistraților urmând să se întoarcă inclusiv la DNA, direcție care a comis numeroase abuzuri asupra magistraților, potrivit CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.