Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Adriana Stoicescu a IZBUCNIT de Ziua Națională: 364 de zile pe an, sărbătorim cu FLEGME pe stradă

Facebook
adriana stoicescu

Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătorul Adriana Stoicescu, a făcut un tablou al României, de Ziua Naţională, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Stoicescu descrie cum după ce „ultimele salve de tun au fost trase”, românii sărbătoresc aşa cum ştiu cel mai bine, cu mâncare. Doar că Ţara este bătrâna din cătunul uitat de lume care are doar o Biblie pe care o ştie pe de rost. „Ultimele salve de tun au fost trase. Fanfara militară îşi încheie în ropote de aplauze prestaţia. Militarii se întorc în cazarmă. ”Boborul” se retrage să serbeze ziua aşa cum ştie cel mai bine: cu mâncare. Fasole cu ciolan, prilej de mândrie şi neostoit patriotism. O zi pe an. Apoi, celelalte 364, ornate cu înjurături. Cu flegme pe stradă. Cu ură şi urlete la cel de lângă tine, tot brav român. Nu, nu noi suntem Ţara. Nu Bucureşti sau Timişoara sau Cluj. Noi ăştia, îmbrăcaţi azi în tricolor. Degrabă recitatori de Vlahuţă şi Eminescu, o zi pe an. Vizitatori fideli, încolonaţi ca oile, ai unor târguri înconjurate de garduri, ţarcuri în care domnesc prostul gust şi bradul de lemn, mirosul de hamsii râncede şi de vin fiert ieftin.Nu, nu noi suntem Ţara”, îşi începe Adriana Stoicescu postarea pe Facebook. Judecătorul de la Tribunalul Timiş arată că Ţara este o bătrână dintr-un cătun uitat de lume, dar nu şi de Dumnezeu.

Citește și: Episcopul Hușilor, de Ziua Națională:E nevoie urgentă să ne vindecăm de prostie, care înseamnă mai ales lipsă de asumare şi diagnoză

„Ţara e bătrâna din cătunul uitat de lume, dar nu de Dumnezeu, cu trei căsuţe risipite pe un deal şi cu un cimitir în care nu mai e loc, pentru că aproape toţi s-au mutat deja acolo. Stă singură în casă. Nu are curent şi nici cărţi. Doar Biblia. Hai, daţi drumul la râsete şi batjocură... Doar o ”năroadă” de ziaristă i-a călcat pragul în ultimii zece ani. Şi i-a adus şi nişte ochelari, să poată citi rândurile pe care, oricum, le ştie pe de rost. Se roagă zi şi noapte pentru copiii care au uitat-o, pentru bărbatul care zace colo sus în deal; pentru toate nămăşagurile demult plecate, pentru cei pieriţi în războaie. Se roagă şi pentru pace, căci ştie ce e urgia războiului. Se roagă pentru ţara ei, aşa cum noi nu o să o facem niciodată. Pentru că nu ştim să ne rugăm sau am uitat sau nu ne mai interesează. Ea e ŢARA. Nu noi”, scrie Adriana Stoicescu.

Stoicescu mai arată că atâta timp cân acea bătrână există, va exista şi ţara. „Noi suntem deja o butaforie a unei lumi care vrea să ucidă tot ce aminteşte de Dumnezeu. Cât timp există ea, va exista şi ţara asta. Poate şi noi, deveniţi babe şi moşi, vom prelua puţin din credinţa ei. Şi poate vom fi şi noi o picătură din torentul care va aduce curăţenia. Până atunci, vom continua să ne dăm mari patrioţi pe facebook, în timp ce privim indiferenţi cum loazele O ucid pe Fecioara Maria şi îl transformă definitiv pe Moş Crăciun în Moş Gerilă, cum visau tainic comuniştii. La mulţi ani, Tanti ŢARĂ!”, încheie Adriana Stoicescu postarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.