Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Adriana Stoicescu îl CALCĂ în picioare pe Stelian Ion: Plecați acasă, domnule ministru! Aveți în sânge secretarul de partid

www.facebook.com
adriana stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu, fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, i-a transmis un mesaj ministrului Justiţiei, Stelian Ion, cerându-i să plece de la conducerea instituţiei. "Plecaţi acasă, domnule Stelian Ion, pseudoministrul injustiţiei! Judecătorii nu sunt preşul dumneavoastră!", a afirmat Stoicescu.

Citește și: După un an JUMATE și MILIOANE de morți, cercetătorii anunță: Coronavirusul NU e o boală respiratorie

"Cu riscul de a-mi petrece restul carierei de magistrat în cercetări disciplinare, cu riscul de a fi sancţionată, îmi asum! Plecaţi acasă, domnule Stelian Ion, pseudoministrul injustiţiei! Judecătorii nu sunt preşul dumneavoastră! Să vă fie ruşine, dar nu cred că ştiţi ce înseamnă asta! Nimeni nu a ameninţat public un preşedinte de Curte. Şi v-aţi gândit că e timpul, nu? Aveţi în sânge secretarul de partid care îşi cheamă “slugile” la raport, nu? Orice minut cu dumneavoastră în fruntea justiţiei este un pas spre dezastru! Plecaţi!”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, i-a transmis preşedintelui Curţii de Apel Timişoara, judecătorul Mircea Creţu, că riscă închisoare dacă emite acte administrative privind drepturi salariale stabilite prin hotărâri judecătoreşti pentru care nu au fost alocate fonduri în bugetul pe 2021, potrivit clujust.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.