Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Nicoleta Ţînţ, primele declaraţii după ce a fost aleasă preşedinte al CSM

Inquam Photos / Octav Ganea
nicoleta tint csm

Judecătoarea Nicoleta Ţînţ promite o mai mare deschidere spre dialog şi colaborare în interiorul CSM, după ce a fost aleasă preşedinte al Consiliului pentru anul 2020.

"Vă transmit pe această cale dvs şi întregului corp al magistraţilor că obiectivele pe care mi le-am propus în proiectul de candiatură sunt centrate deopotrivă pe realizarea unor măsuri concrete, menite să asigure indeplinirea efectivă şi sub toate dimensiunile sale a rolului constituţional al CSM de garant al independenţei justiţiei, dar în egală măsură de a consolida încrederea magistraţilor în capacitatea CSM de a gestiona toate problemele justiţie. Cred cu toată tăria că pentru atingerea fiecărui obiectiv este nevoie mai mult ca oricând de echilibru, de unitate, de dialog şi de viziune, pentru a putea face faţă tuturor provocărilor pe care probabil anul 2020 ni le va aduce. Am convingerea că obiectivele pe care le-am punctat în proiect sunt priorităţi pentru toţi colegii din Consiliu. Mizez pe sprijinul şi implicarea tuturor. Doar împreună, prin efortul nostru conjugat, vom putea reuşi în demersul de a avea o justiţie independentă, performantă şi care să se bucure de respectul societăţii", a declarat judecătoarea Ţînţ.

Judecătoarea Nicoleta Margareta Ţînţ a fost aleasă, miercuri, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. "Miercuri, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului doamna judecător Nicoleta Margareta Ţînţ, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii", a informat CSM, într-un comunicat. Surse din cadrul Consiliului au precizat că Ţînţ a fost aleasă cu 15 voturi ''pentru'' şi 4 - ''împotrivă''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.