Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecător CCR, în cursa pentru funcţia de rector al unei importante universităţi

judecator CCR

Un judecător de la Curtea Constituţională a României poate deveni rectorul Univeristăţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Dacă existau până în pre­zent trei candidaturi conturate ale unor cadre didactice de la UAIC, săptămâna aceasta a apărut o a patra persoană care doreşte să concureze pentru şefia universităţii, în persoana actualului decan de la Facultatea de Drept, prof.dr. Tudorel Toader, judecător al Curţii Constituţionale a României.

Surse din cadrul instituţiei de învăţământ superior au confirmat pentru „Ziarul de Iaşi“ existenţa unei serii de discuţii între decanul de la Drept şi omologii săi de la alte facultăţi, în care atât judecătorul CCR cât şi colegii săi de la UAIC şi-au exprimat interesul ca acesta să candideze din toamnă.

Contactat telefonic de către „Ziarul de Iaşi“, prof.dr. Tu­dorel Toader a spus că nu doreşte să se pronunţe momentan asupra acestui subiect. Mai mult, acesta a fost numit judecător la Curtea Constituţională de către Camera Deputaţilor în iunie 2007, pentru un mandat de nouă ani, care ar expira anul viitor, acelaşi din care noii rectori ai universităţilor îşi vor începe man­datele.

Vezi ÅŸi: Judecator CCR audiat la Parchet in dosarul 'Erata'

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.