Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecător, propunere pentru ministrul Transporturilor: Să facă o călătorie pe ruta Iași-Timișoara, cu 'Trenul Foamei'

Răzvan Cuc

Judecătorul Cristi Danileț recomandă, după ce ministrul Transporturilor a mers ieri cu trenul la mare și a ajuns cu 6 minute mai devreme, ca acesta să verifice și alte rute, menționând că pe ruta Iași-Timișoara condițiile sunt același după 25 de ani.

"Ministrul Transportului a fost ieri cu trenul la mare. A ajuns cu 5 minute mai devreme. Cică a vrut sa cunoască condițiile de transport oferite de CFR. E ca și cum eu aș merge cu autocarul intre Cluj și Sibiu și aș spune că am cunoscut condițiile din autobuzele de la țară.

Citeste si Comisia Europeană, nou AVERTISMENT pentru România după modificarea legislației penale - Vor fi măsuri imediate și decisive

Așadar, pentru o cunoaștere aprofundată, îi propun ministrului să facă o călătorie pe ruta Iași-Timișoara și fără camere de filmat după el. Trenul de pe această rută se numește "Trenul foamei", dar condițiile sunt însă demne de numele "Trenul groazei". Apoi mai vorbim de eforturi de îmbunătățire, căci am făcut ruta asta acum 25 ani când eram student la Iași și în prezent mai merg spre Oradea sau spre V.Dornei, dar condițiile sunt aceleași, după un sfert de secol", a scris magistratul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.