Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoria Întorsura Buzăului își reia activitatea după ce trei angajați au fost infectați cu Covid-19

judecator justitie

Judecătoria Întorsura Buzăului, unde trei angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19, îşi va relua activitatea cu publicul începând de luni, a declarat vineri, prefectul Iulian Todor, potrivit potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, clădirea a fost dezinfectată şi a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru identificarea şi testarea persoanelor care au intrat în contact cu cei trei angajaţi depistaţi pozitiv.

CITEȘTE ȘI: Băutura care te scapă mai repede de durerea de cap decât paracetamolul/ STUDIU

Judecătoria Întorsura Buzăului şi-a suspendat programul cu publicul în perioada 24-28 august, iar dosarele care aveau termen de judecată vor fi reprogramate.

"Se aduce la cunoştinţă justiţiabililor, reprezentanţilor legali sau convenţionali ai acestora, faptul că în dosarele pentru care există fixat termen de judecată în perioada 25 august 2020- 1 septembrie 2020, se va stabili un termen de judecată viitor de către fiecare complet de judecată, fapt despre care urmează a fi înştiinţaţi, cu efectuarea cuvenitelor menţiuni şi în aplicaţia ECRIS. (...) Se recomandă justiţiabililor şi reprezentanţilor legali ai acestora ca toate cererile şi înscrisurile să se comunice prin mijloace de comunicare electronică permise de lege - la nr. de fax 0267370254, e-mail: jud-ibuzaului-reg@just.ro/ jud.intbuzaului@just.ro- urmând ca originalul acestor înscrisuri să fie transmis prin poştă, dacă va fi solicitat de către completul de judecată", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Judecătoriei Întorsura Buzăului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.