Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoria Slatina a înregistrat până în prezent 252 de plângeri pentru anularea amenzilor aplicate în perioada stării de urgenţă

judecator justitie

Judecătoria Slatina a înregistrat până în prezent 252 de plângeri pentru anularea amenzilor aplicate în perioada stării de urgenţă, potrivit preşedintelui instanţei, judecătorul Dan Lixandru, potrivit Agerpres.

Acesta a declarat luni, că având în vedere procedurile, aceste plângeri vor fi soluţionate probabil în toamnă, după vacanţa judecătorească.

"Ele se repartizează în momentul în care se primesc. Problema este că procedura civilă prevede o lună, o lună şi jumătate, perioadă în care trebuie comunicate şi se aşteaptă o întâmpinare din partea organului care le-a aplicat amenda. Termenele se stabilesc după ce trece această perioadă cam de o lună de zile, asta dacă cererea în sine este făcută cum trebuie, pentru că se mai scurg şi acolo 10 zile şi i se spune petentului ce nu a îndeplinit, taxe de timbru sau ce poate fi acolo incomplet. Termenul va fi cel mai probabil (...) în toamnă", a spus Dan Lixandru.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

În judeţul Olt au fost aplicate peste 1.000 de amenzi în perioada stării de urgenţă, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, în majoritatea cazurilor fiind vorba de amenzi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie. Timp de mai multe săptămâni de la instituirea stării de urgenţă, instituţiile subordonate MAI au aplicat zilnic câteva zeci de amenzi, însă au fost şi zile în care au fost aplicate peste 100 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.