Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii au dat SENTINȚA: Chiar Marian Godină a decis să spună tot

facebook.com
Marian Godina

Marian Godină face lumină în cazul problemelor pe care le are. Poliţistul blogger reacţionează după ce au ieşit la iveală procesele pe care le-a avut în justiţie. Godină anunţă că deciziile i-au fost favorabile, dar procesul încă nu este terminat.

Mai multe detalii aici: Marian Godină, în fața judecătorilor. Este acuzat de fapte grave

Godină a lămurit totul într-o postare pe facebook. "Văd că s-a cam umplut internetul de știrea asta, așa că am să explic care e treaba cu "problemele grave" pe care le am cu legea. Pe scurt, acum câțiva ani am amendat un cetățean, iar după vreo doi ani cetățeanul mi-a făcut o plângere penală mie, judecătorului care a judecat contestația făcută împotriva procesului-verbal, apoi judecătorilor care au judecat apelul.

Citește și: Săptămâna cea lungă pentru Liviu Dragnea: două momente CRUCIALE pentru viitorul politic

Văd că până și grefierei i-a făcut plângere penală. În urma cercetărilor efectuate de către Parchet, procurorul a constatat că am acționat legal și a decis clasarea cauzei. Cetățeanul nu a fost mulțumit de această soluție și a făcut din nou plângere, care i-a fost respinsă ca neîntemeiată de către procurorul general. Nici de această dată cetățeanul nu a fost mulțumit și a făcut din nou plângere împotriva soluției, plângere care va fi judecată de Curtea de Apel. Era de ajuns ca jurnaliștii să caute pe portalul Curții de Apel Brașov și să vadă că obiectul cauz este: plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP)", a anunţat poliţistul blogger pe pagina sa de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.