Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii au pus SECHESTRU pe averea medicului și pe banii clinicii la care lucra, în dosarul fotbalistului Patrick Ekeng

coregrafie dinamo ekeng

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au decis să pună sechestru asigurător pe averea medicului și pe banii clinicii private unde lucra, până la valoarea sumei de 60.000 de euro, în dosarul în care se judecă moartea fotbalistului Patrick Ekeng. Decizia poate fi contestată.

„Dispune luarea măsurilor asiguratorii, în favoarea părților civile minore Ngo Tcheby Ebga Celine Reine, Ekeng Ekeng Patrick Claude, Ekeng Ekeng Kim Anaia Mendomo și Assany Omar Talhyann Tiana Ibrahim Vichy Anselme, până la concurența sumei totale de 60.000 de euro, după cum urmează: - înființarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile și imobile ale părții responsabile civilmente SC PULS MEDICA SRL (PULS MEDICA), până la concurența sumei de 60.000 euro, cu excluderea sumelor de bani deținute în conturi de către partea responsabilă civilmente; - înființarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile și imobile ale inculpatei Duță Elena-Mihaiela si a popririi asiguratorii, până la concurența sumei de 60.000 de euro, măsura popririi asiguratorii”, se arată în minuta instanței.

Citește și: Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Horodniceanu

Decizia luată de magistrați nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Soluția vine la scurt timp după ce, tot magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au decis că poate începe judecata în dosarul ce vizează ancheta morţii fotbalistului Patrick Claude Ekeng, instanţa respingând toate cererile şi excepţiile formulate de medicul Elena Mihaiela Duţă.

Citește și: Alertă maximă în București! Un copil a murit după ce ar fi mâncat shaorma, iar părinții sunt în stare gravă

Parchetul Capitalei o acuză pe medicul Elena Mihaiela Duţă că, fiind delegată să asigure asistenţa medicală de urgenţă pe 6 mai 2016, la meciul desfăşurat pe Stadionul ”Dinamo”, "a omis să ia măsurile care se impuneau şi anume - în primă fază evaluarea corectă a stării jucătorului Ekeng Ekeng Patrick Claude în funcţie de care trebuia să ia sau să dispună măsurile adecvate şi ulterior, după ce a constatat că pacientul se afla în fibrilaţie ventriculară, să aplice protocolul de resuscitare prevăzut de ghidurile pentru ”basic life suport”– sporind astfel un pericol însemnat pentru viaţa pacientului, pericol care nu a mai putut fi înlăturat, acesta decedând în ciuda intervenţiei ulterioare a personalului medical din cadrul Spitalului ”Floreasca”, neprevăzând rezultatul inacţiunii sale, deşi trebuia şi putea să prevadă producerea acestui rezultat".

Patrick Ekeng (26 de ani) a decedat pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo - Viitorul (3-3). Fotbalistul intrat pe teren în minutul 70 s-a prăbuşit pe gazon în preajma cercului de la centrul terenului, a fost dus la spital, dar după aproximativ 70 de minute de efectuare a manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat.

Citește și: PNL continuă să șocheze! Pe cine ar dori candidat la Primăria Capitalei (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.