Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul Cristi Dănileț vine cu CIFREL - Câți români au fost interceptați de serviciile secrete

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristi Danilet

Judecătorul Cristi Danileț vine cu informații noi în scandalul mandatelor de interceptare emise în România. După ce senatorul PSD Claudiu Manda susținea că serviciile au emis șase milioane de mandate de ascultare în ultimii ani, judecătorul Danileț vine informații noi.

Citește și: Ioan Mircea Pașcu, informație ÎN PREMIERĂ, după ce a fost exclus de pe lista PSD pentru P.E: 'Țineți pariu cu mine?'

"Vă mai aduceți aminte când se trâmbița sus și tare acum ceva vreme că în România ai fi fost interceptate 6 milioane de persoane?

Un site cu niște date umflate din pix fusese prezentat drept sursă oficială de către mocirla.tv, după care aceeași informație ne-a fost oferită de șeful unei comisii de spcialitate din Parlament fără a se face minime verificări ale datelor deținute de autoritățile în materie. Evident creația hilară „statul paralel” trebuia justificat în vreun fel...", scrie Dănileț pe Facebook.

Conform datelor prezentate de Dănileț, care citează Newsweek, în România au fost cerute 266.455 de mandate de supraveghere între 2005 și 2015. 102.625 au fost solicitate de parchetele de pe lângă judecătorii, 102.087  la solicitarea DIICOT, 35.115 la solicitarea DNA".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.