Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul Cristi Danileţ, ameninţat de o fostă colegă cu o plângere penală: 'Ştiu multe despre el şi am şi probe'

danilet

Judecătorul Cristi Danileţ este ameninţat cu o plângere penală după intervenţiile publice din ultima perioadă, împotriva ministrului Tudorel Toader. Ingrid Mocanu, fost director în cadrul Ministerului Justiţiei, fostă colegă a lui Danileţ în comisia de inventariere a arhivei SIPA, afirmă că are interceptări compromiţătoare pentru judecătorul din Cluj, fost membru CSM.

Vezi şi: Dieta de primăvară. Slăbește și combate simptomele asteniei, în același timp

"Cristi Sănileţ urlă ca apucatul prin toată presa la ministrul justiţiei: ba că nu ştie el ce Faraoancă/Slujirea e Kovesi, ba că Tudorel e penal, ba că de unde a luat materialul Inspecţiei Judiciare care a făcut-o ilegalistă pe Zeiţa Neatârnării - Doctor Docent (doar - 4%). (...)

Unde în lumea asta s-a mai pomenit ca un judecător de Tribunal (nu că ar fi ceva rău, toată stima pentru majoritatea covârşitoare) să îşi ridice poalele în cap şi să zbiere public că de ce face ministrul justiţiei nu ştiu ce? Bre, oli, ăla e ministrul justiţiei şi răspunde în faţa Parlamentului şi a electoratului. Tu cine eşti?

Şi dacă mă mai enervează mult "penalul" ăsta necercetat o să fac şi eu denunţuri (scrise de mine, nu de Alfred Savu)... căci eu ştiu multe despre el şi am şi probe (interceptările convorbirilor dintre noi din arhiva SIPA or fi bune şi legale domnu deontolog?). Iar el despre mine nimic, pentru că eu chiar nu am făcut niciodată nimic ilegal (doar "decât" că sunt "penală" pe haules)", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

Ulterior, Ingrid Mocanu a revenit cu un comentariu: "Stati sa se înființeze Secția (secţia specială de investigare a magistraţilor - n.r.)! Atunci sa vedeti ce “paraleli” ati facut, hastagienilor!"

Vezi şi: Laura Codruța Kovesi nu va pleca, dar gestul lui Tudorel Toader era necesar. Posibile urmări (OPINIE) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.