Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul care nu mai are medici, pentru că mulți s-au infectat

basilica.ro
medic spital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea solicită ajutor din partea medicilor de familie din judeţ pentru a putea asigura gărzile la Unitatea de Primiri Urgenţe Pediatrie, după ce o parte din medici s-au îmbolnăvit de COVID-19 iar cei care au mai rămas fac cu greu faţă solicitărilor.

"Având în vedere contextul epidemiologic actual şi faptul că o parte din medicii din Departamentul UPU Pediatrie sunt pozitivi pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, vă rugăm ca în măsura posibilităţilor să ne ajutaţi prin informarea medicilor de familie din judeţ care ar dori să intre în linia de gardă UPU Pediatrie. În prezent, asistenţa medicală în departament este asigurată de trei medici care nu mai pot susţine programul de gardă", se arată într-o adresă trimisă la începutul acestei săptămâni de Spitalul Judeţean către Colegiul Medicilor Vâlcea, scrie agerpres.ro.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea este cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, la UPU prezentându-se zilnic între 30 şi 35 de pacienţi copii, cu diferite urgenţe medicale, între care şi suspecţi sau confirmaţi cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.