Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul Gorj are un nou prefect: Guvernul l-a numit în funcție pe Cosmin-Petrişor Pistol

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Guvernul a decis în şedinţa de joi numirea în funcţia de prefect al judeţului Gorj a lui Cosmin-Petrişor Pistol, informează Agerpres. El a fost în trecut directorul executiv din cadrul Direcției Economice a Casei de Asigurări de Sănătate Gorj.

Citește și: Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, transmite un semnal de alarmă: Spitalele sunt supraaglomerate pe terapie intensivă. Medicii sunt epuizaţi, obosiţi și stresaţi

Totodată, Executivul a hotărât încetarea, prin acordul părţilor, a raportului de serviciu al lui Rujan Ion-Cristinel din funcţia de prefect al judeţului Gorj.

Rujan Ion-Cristinel a declarat la momentul încetării funcției: ”Încetez exercitarea funcției de prefect al județului Gorj cu satisfacţia că mi-am făcut pe deplin datoria, atât faţă de gorjeni, cât şi faţă de Guvern. Pe parcursul acestei perioade, pe lângă atribuțiile obișnuite realizate în cadrul Instituției Prefectului – Județul Gorj, am avut parte de o activitate intensă, plină de provocări, dintre care cele mai importante privesc organizarea alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie, gestionarea focarelor de pestă porcină africană din judeţul nostru, intervențiile în cazul inundațiilor și nu în ultimul rând, gestionarea situației privind noul coronavirus la nivelul județului. Însă, prin toate acestea nu aș fi reușit să trec cu bine, fără sprijinul mai multor oameni.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.