Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care 8 centre de vaccinare anti-COVID-19 îşi suspendă activitatea

Inquam maratonul vaccinarii

Opt centre de vaccinare din judeţul Hunedoara îşi vor suspenda activitatea în perioada următoare, iar altele vor avea un program redus, din cauză că adresabilitatea populaţiei către acţiunile de imunizare a scăzut în ultima vreme, a informat miercuri Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, activitatea va fi suspendată la centrele de vaccinare de la Centrul Cultural "Drăgan Muntean" Deva, Parcul de Afaceri Simeria, casa de cultură din Petrila, sălile de sport din Orăştie, Haţeg, Vulcan şi Ilia, precum şi sala de sport de la Şcoala nr.7 Petroşani, scrie agerpres.ro.

În judeţul Hunedoara vor rămâne active centrele de vaccinare de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, între orele 14,00-18,00, Palatul Cultural Lupeni (8,00-14,00), Casa pensionarilor Hunedoara (8,00-17,00), Centrul de Sănătate Călan (9,00-18,00), Spital Municipal Orăştie (15,00-19,00), Spitalul Brad (14,00-18,00), precum şi centrul Drive-Thru din parcarea complexului comercial Deva (10,00-19,00).

DSP Hunedoara a precizat că va continua campania de vaccinare "Oraşul vaccinează satul", în cadrul căreia echipe mobile vor ajunge în toate localităţile din mediul rural după un program stabilit cu autorităţile în drept.

De la debutul campaniei de vaccinare, în judeţ au fost administrate peste 176.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 - doza 1 şi rapel.

Conform datelor oficiale, incidenţa cazurilor de COVID-19 pe ansamblul judeţului Hunedoara a fost calculată, miercuri, la o valoare de 0,01 la mia de locuitori pentru o perioadă de 14 zile.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.