Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care marea majoritate a cazurilor de coronavirus au fost confirmate la laboratoare private, nu la stat

coronavirus covid-19 covid

Un număr de 20 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Bistriţa-Năsăud, marea majoritate a rezultatelor venind în urma testărilor efectuate în laboratoare private, potrivit datelor comunicate duminică AGERPRES de către şefa Direcţiei de Sănătate Publică, Anca Andriţoiu.

"Doar două teste au fost făcute la Spitalul Judeţean, restul, în privat - cred că unii ca să plece în concediu. Avem inclusiv o familie cu copii", a declarat Andriţoiu.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

Din totalul de 20 de cazuri noi de infectare, opt sunt angajaţi de la trei firme importante din judeţ (două din municipiul Bistriţa şi una din Năsăud), iar o altă persoană este angajată a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Raportarea de duminică remisă de Instituţia Prefectului aproape a egalat ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 în judeţ, recordul fiind de 21 de îmbolnăviri raportate într-o singură zi, în luna iunie, la centrul rezidenţial pentru vârstnici din comuna Maieru.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

La această dată, în judeţ au fost confirmate, în total, 702 cazuri de COVID-19, dintre care 516 persoane s-au vindecat, iar 60 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.