Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo

Judoinside
Judoka Alexandru Raicu

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo, unde pe lângă studii se va şi antrena în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2024.

Forul naţional de judo a anunţat, luni, că sportivul originar din Calafat va avea parte de o pregătire unică în vederea participării la JO din 2024, potrivit news.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

”Tânărul judoka Adrian Şulcă, o reală speranţă pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit o veste excelentă din Japonia: a fost declarat admis la prestigioasa universitate Nihon din Tokyo. Vestea este cu atât mai bună cu cât sportivul nostru se va putea pregăti în Japonia cu cei mai buni judoka şi, astfel, să îşi crească şansele la o medalie olimpică în 2024, la Paris”, a anunţat FR Judo.

Adrian Şulcă (20 de ani) este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret din 2018, de la Buenos Aires, iar zilele trecute şi-a trecut în cont tot o medalie de aur, la Openul European de la Praga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.