Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judoka Iulian Surlă și Marian Halas dezmint: Nu facem parte din echipa lui Cozmin Gușă și nu-l susținem pentru un nou mandat în fruntea judo-ului românesc!

FRJ
Iulian Surlă

Cu câteva zile înaintea alegerilor pentru conducerea Federației Române de Judo, lupta se poartă cu instrumente diverse, dintre care nu lipsesc dezinformarea și manipularea. Astfel, actualul președinte al FRJ, Cozmin Gușă, abandonat de mai multe voci de prestigiu ale judo-ului românesc, transmite pe diverse canale (inclusiv prin programul său de candidat) că se bucură de susținători pe care, de fapt, nu-i are.

„Am aflat cu surprindere că aș face parte din echipa lui Gușă, ceea ce nu e adevărat! Eu mi-am anunțat susținerea pentru George Teșeleanu ca președinte al Federației și așa rămâne. Cer să înceteze manipularea, iar echipa lui Cozmin Gușă să nu mai folosească numele meu pentru o susținere care nu există”, a spus Iulian Surlă, campion european și vicecampion mondial la judo kata.

Și Marian Halas e revoltat că numele său apare în mod abuziv printre susținătorii lui Cozmin Gușă și respinge asocierea cu acesta: „Lucrurile sunt foarte clare: nu-l susțin pe Cozmin Gușă pentru funcția de președinte al Federației Române de Judo. Cred că e nevoie de o schimbare în judo-ul românesc, iar asta înseamnă în primul rând o nouă echipă de conducere”, a punctat fostul campion național de judo, Marian Halas.

Alegerile pentru conducerea Federației Române de Judo vor avea loc pe 24 februarie 2021, la Poiana Brașov. Competiția se duce între Cozmin Gușă, președintele încă în funcție și George Teșeleanu, președintele Clubului Sportiv Pantheon din Constanța. În ultimele zile, mai mulți oameni de judo foarte cunoscuți și-au anunțat susținerea pentru Teșeleanu, în frunte cu Alina Dumitru, primul și deocamdată singurul judoka din România medaliat cu aur la Jocurile Olimpice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.