Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juel Thomas Nielsen va continua la Gaz Metan Mediaş până la finalul acestui sezon, iar De Moura a semnat pe încă un sezon

www.gsp.ro
CFR Cluj Gaz Metan

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, miercuri seară, că Juel Thomas Nielsen va rămâne la gruparea din Liga I până la finalul acestui sezon, iar Gabriel de Moura a semnat pe încă un sezon, anunță news.ro.

“Juel Thomas Nielsen va continua la Gaz Metan până la finalul acestui sezon. Deşi iniţial se număra printre cei 8 jucători care au ajuns la finalul contractului în data de 30 iunie, acesta a semnat prelungirea şi va continua la Mediaş pentru restul partidelor rămase de disputat din play-off.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

Gabriel de Moura continuă la Gaz Metan. Fundaşul a semnat valabil pentru încă un sezon cu gruparea de pe Târnava Mare”, sunt anunţurile făcute de Gaz Metan Mediaş pe pagina de Facebook.

Marţi seară, Gaz Metan anunţa că a fost ultima zi de contract pentru portarul Ricardo Batista, fundaşii Juel Thomas Nielsen şi Marian Pleaşcă, mijlocaşii Fofana Boubacar, Neluţ Roşu, Ely Fernandes şi Paul Costea, precum şi atacantul Ioan Hora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.