Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julia Roberts, dorită în rolul unei celebre aboliționiste de culoare

pursuitist.com
julia roberts

Un producător executiv de la Hollywood a dorit să o distribuie pe actrița Julia Roberts în rolul unei celebre aboliționiste de culoare, Harriet Tubman, potrivit scenaristului filmului "Harriet", despre viața acesteia, informează tmz.com, citat de Mediafax.

Scenaristul Gregory Allen Howard spune că ridicola scenă a avut loc în urmă cu aproximativ 25 de ani, într-o întrunire în care se discuta despre proiectul acestui film, care abia în urmă cu două săptămâni a fost lansat pe marile ecrane.

"Acest scenariu este fantastic. Hai să o aducem pe Julia Roberts să joace rolul lui Harriet Tubman", ar fi spus producătorul respectiv.

Roberts era considerată la acel moment "logodnica Americii", după ce jucase într-o serie de pelicule de succes precum "Magnolii de oțel/ Steel Magnolias", "Frumușica/ Pretty Woman" și "Dosarul Pelican/ The Pelican Brief".

Howard a mai spus că cineva i-a subliniat acelui producător că Tubman a fost o femeie de culoare, iar Roberts nu ar fi putut să joace acest rol, dar acesta a replicat: "Este o poveste veche. Nimeni nu își va da seama de diferență".

"Harriet", de Kasi Lemmons, prezintă povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care au caracterizat-o, a salvat sute de alți sclavi și a schimbat cursul istoriei.

În rolul principal a fost distribuită actrița de culoare britanică Cynthia Erivo. Și în cazul acesteia au existat unele critici, pentru că actrița nu are origini afro-americane.

Lansat în America de Nord în urmă cu două săptămâni, filmul a avut încasări de 32,8 milioane de dolari la nivel mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.