Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julian Draxler a fost la un pas de a fi jefuit

www.agerpres.ro
Draxler

Încă un jaf la PSG. La fel ca mulţi dintre coechipierii săi care au căzut deja victime ale acestui tip de act, mijlocaşul Julian Draxler a fost la un pas de a fi jefuit luni seară, potrivit unor informaţii din Le Parisien, confirmate de BFM TV.

Poliţia ar fi găsit şapte bărbaţi, care au fost arestaţi şi plasaţi în arest preventiv, fiind suspectaţi de organizarea jafului. La domiciliul lui Julian Draxler nu ar fi fost comisă nicio infracţiune, conform news.ro

Evenimentele ar fi avut loc la scurt timp după miezul nopţii, când poliţia a pus sub supraveghere locuinţa internaţionalului german (58 de selecţii, 7 goluri). O maşină ar fi fost interceptată în apropiere de locul faptei (Saint-Cloud), cu doi bărbaţi la bord, care ar fi supravegheat locuinţa jucătorului. În interiorul vehiculului ar fi fost găsite mănuşi, cagule şi bandă adezivă.

Ulterior, un al doilea grup de cinci bărbaţi aflaţi într-o a doua maşină ar fi fost oprit de poliţie cu acelaşi tip de echipament. Potrivit BFM TV, bărbaţii în cauză aveau vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani şi toţi erau cunoscuţi de poliţie. Aceştia au fost reţinuţi la secţia de poliţie din Saint-Cloud pentru asociere în vederea pregătirii unei infracţiuni sau a unui delict.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.