Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julian Nagelsmann nu este interesat să meargă la Tottenham Hotspur

www.dw.com
Julian Nagelsmann

Antrenorul german Julian Nagelsmann, demis recent de clubul german de fotbal Bayern Munchen, nu va prelua conducerea tehnică a echipei engleze Tottenham Hotspur, anunţă ziarul german Bild, citat de agenţia DPA.

Mass-media britanică a anunţat că Nagelsmann este unul dintre favoriţii la ocuparea postului rămas vacant la Tottenham după plecarea italianului Antonio Conte.

Cu toate acestea, Bild a precizat în ediţia sa de marţi că o mutare în Anglia nu este o opţiune pentru Nagelsmann în acest moment. În schimb, tânărul tehnician german vrea să proceseze prima sa concediere şi "cea mai dificilă etapă" a carierei sale de până acum.

"Vrea să înveţe lecţii din asta, înainte de a se îmbarca într-o nouă aventură", a scris Bild.

Conducătorii clubului Bayern Munchen au luat măsuri după înfrângerea suferită pe 19 martie în faţa formaţiei Bayer Leverkusen (1-2), în urma căreia bavarezii au cedat fotoliul de lider în Bundesliga rivalei Borussia Dortmund.

Bayern a avut evoluţii oscilante în actuala ediţie a ligii germane, spre deosebire de Liga Campionilor, unde a câştigat toate meciurile de până acum.

După demiterea lui Nagesmann, Bayern Munchen l-a angajat pe germanul Thomas Tuchel, fostul antrenor al formaţiei Chelsea Londra, cu care acesta a câştigat trofeul Champions League în 2021.

Tottenham Hotspur s-a despărţit de Antonio Conte duminică seara, punând capăt "de comun acord" contractului antrenorului italian. Sosit în noiembrie 2021 la clubul londonez, Conte se afla într-o postură dificilă după eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi după ce şi-a criticat deschis jucătorii în urma remizei înregistrate în compania "lanternei roşii" Southampton (3-3), înaintea actualei pauze generate de meciurile inter-ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.