Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julio Iglesias și-a amânat concertul în România după incidentul de la Antena 3

iglesias

Julio Iglesias si-a amânat concertul în România după emisiunea de la Antena 3 în care fiul sau a fost pus sa spuna "Jos Basescu".

Julio Iglesias Jr. a participat la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”. La finalul emisiunii, moderatorul Mihai Gâdea l-a învățat pe Julio Iglesias Jr. câteva cuvinte în românește: "Pot să te învăț ceva în limba română? Antena 3 e aici, Jos Băsescu, Veniți la mine la concert", a spus realizatorul TV. Incidentul a generat o reactie dura a lui Julio Iglesias.

Potrivit unui mesaj al organizatorilor, concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, 'din motive tehnice'.

"Artistul spaniol va incepe a doua parte a Turneului sau european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalenta. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015", se arata in comunicat.

REPLICA lui Gâdea pentru Julio Iglesias

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.