Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jumătatea de vest a țării se confruntă cu avertizări meteo: cod roșu și cod portocaliu de averse abundente

meteo cod rosu ploi

Județele Mehedinți şi Gorj şi zona de munte a județelor Caraș-Severin, Vâlcea și Hunedoara sunt până la ora 8:00 sub avertizare cod roșu de averse abundente, informează Rador.

Până la ora 13:00 o avertizare cod portocaliu tot de averse, dar și de grindină vizează alte regiuni ale județelor Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Hunedoara, dar și județele Dolj, Caraș-Severin, Sibiu și Alba și zona de munte a județelor Timiș, Cluj, Arad, Bihor, Argeș, Dâmbovița, Brașov și Prahova. Până astăzi la prânz este cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Oltenia, Transilvania, nord-vestul Munteniei, precum și în Carpații Meridionali și în Carpații Occidentali.

Aseară, ministrul mediului, Tánczos Barna, a precizat că 300 de utilaje și vehicule, precum și peste 550 de persoane sunt pregătite să intervină în caz de nevoie, în contextul inundațiilor și ploilor abundente care amenință jumătatea de vest a țării. Sunt deja afectate orașele Reșița, Bocșa, Brad, Lugoj, Buziaș. Unele drumuri județene au fost blocate de apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.