Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juniorii Alexandru Coman şi Maria Ciubotaru au pierdut în turul al doilea la Australian Open

Australian Open
australian open
Coman, al cincilea favorit la simplu juniori, a fost întrecut de polonezul Tomasz Berkieta cu 7-6 (4), 6-1, după o oră şi 20 de minute.

Coman a reuşit 6 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli, în timp ce polonezul a încheiat cu 13 aşi şi 8 duble greşeli. Berkieta a fost net superior la numărul de mingi direct câştigătoare, 32-11, iar la erori neforţate, polonezul a avut 32, iar Coman 14.

La simplu junioare, Maria Daciana Ciubotaru, venită din calificări, a fost învinsă de japoneza Ena Koike, cap de serie numărul 11, cu 6-2, 6-4, după o oră şi 17 minute.

Koike a fost net superioară cu primul serviciu, a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 10-6, numărul de erori neprovocate fiind egal, 35-35. Japoneza a avut un procentaj mai bun la mingile de break fructificate (63%), faţă de Ciubotaru (29%).

Partida pe care Gabriela Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk trebuia să o susţină marţi, în sferturile probei feminine de dublu, contra favoritelor numărul patru, Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia), a fost reprogramată pentru miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.