Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jupp Heynckes va antrena Bayern Munchen până la finalul sezonului

www.agerpres.ro
Bayern - PSG

Jupp Heynckes, în vârstă de 72 de ani, a fost numit antrenor la Bayern Munchen până la finalul sezonului, a anunţat clubul bavarez. Jupp Heynckes îi va avea ca asistenţi pe Peter Hermann şi Hermann Gerland.

Heynckes a reuşit ultima performanţă majoră din istoria grupării bavareze, în 2013, când a câştigat "tripla" campionat, Cupa Germaniei, Liga Campionilor. După acest succes, tehnicianul german s-a retras din activitate, fiind înlocuit de Pep Guardiola. Heynckes a condus de trei ori pe Bayern în cariera sa, între 1987 şi 1991, în 2009 o scurtă perioadă, şi între 2011 şi 2013. În palmaresul germanului figurează trei titluri naţionale cu Bayern şi două trofee ale Ligii Campionilor, primul fiind reuşit la conducerea tehnică a formaţiei Real Madrid, în 1998.

Clubul Bayern Munchen a anunţat, despărţirea de tehnicianul Carlo Ancelotti şi de staful italian al acestuia, ca urmare a unei analize făcute după înfrângerea din meciul cu Paris Saint-Germain, din Liga Campionilor, scor 0-3. Interimatul este asigurat de Willy Sagnol. Echipa Bayern, învinsă clar miercuri de PSG, nu stă bine nici în campionat. Obişnuită să fie mereu pe prima poziţie a clasamentului, formaţia bavareză este acum pe locul 2, cu 14 puncte în şapte etape, după rivala Borussia Dortmund, 19 puncte, şi la egalitate cu Hoffenheim. În vârstă de 58 de ani, Ancelotti era în funcţie la Bayern din vara anului 2016, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.