Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Jurassic World: Fallen Kingdom', încasări de 150 de milioane de dolari în weekendul de debut

www.theatlantic.com
jurassic world: fallen kingdom

Filmul „Jurassic World: Fallen Kingdom”, regizat de J.A. Bayona, cu Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în rolurile principale, a generat încasări de 150 de milioane de dolari în weekendul de debut pe marile ecrane nord-americane, scrie news.ro.

Lungmetrajul produs de Universal ocupă, astfel, primul loc în box office-ul nord-american, iar la nivel internaţional filmul a generat încasări de 561,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

El este urmat în top de „Incredibles 2” (Disney - Pixar), care a reuşit un al doilea weekend spectaculos din punct de vedere al încasărilor - 80,9 milioane de dolari -, după ce a debutat cu încasări de 180 de milioane de dolari. Animaţia a înregistrat cel mai bun weekend de debut pentru un lungmetraj de gen şi al optulea cel mai bun debut din toate timpurile. La nivel global, „Incredibles 2” a generat încasări de 485 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea în clasament s-a clasat „Ocean's 8” al Warner Bros., cu distribuţie majoritar feminină, aflat în coborâre un loc, după ce, în al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 11,6 milioane de dolari. În film joacă Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling şi cântăreaţa rap Awkwafina.

Citește și: Parisul va semna, împreună cu alte opt ţări, un document privind constituirea unui nou mecanism de cooperare europeană întărită în materie de apărare

Comedia „Tag” a studiourilor New Line, cu Ed Helms, Jeremy Renner, Jon Hamm şi Hannibal Buress în distribuţie, a coborât şi ea un loc, până pe patru. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 8,2 milioane de dolari.

„Deadpool 2” (Fox), cu Ryan reynolds în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a cincea, după ce - în al şaselea weekend de la premieră - a generat încasări de 5,2 milioane de dolari.

„Solo: A Star Wars Story” (Disney - Lucasfilm), spinoff regizat de Ron Howard, a coborât, după al cincilea weekend de la premieră, două poziţii, până pe şase, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Filmul horror „Hereditary” (A24) s-a menţinut pe locul al şaptelea. În al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Remake-ul „Superfly” (Sony), cu Trevor Jackson, Jason Mitchell, Michael Kenneth Williams, Lex Scott Davis şi Jennifer Morrison în rolurile principale, a coborât, în al doilea weekend, două locuri, până pe opt, cu 3,3 milioane de dolari încasări.

După al nouălea weekend de la premieră, „Avengers: Infinity War” (Disney - Marvel) a coborât un loc, până pe nouă, după ce a generat încasări de 2,48 milioane de dolari.

Documentarul despre vedeta de televiziune Fred Rogers a urcat cinci locuri în top, până pe zece, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,8 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.