Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, după eșecul usturător suferit de Liverpool: Partea bună a unei prestații foarte proaste este că poți juca mai bine

goals.com
liverpool fani anfield

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a promis o reacție puternică din partea echipei sale, învinsă cu 3-0 în sferturile de finală ale Europa League de Atalanta, în meciul de campionat de duminică, de pe Anfield, cu Crystal Palace, potrivit Mediafax.

Învinsă cu 3-0 de Atalanta, joi, în sferturile de finală ale Europa League, Liverpool a suferit cea mai grea înfrângere în competiția europeană.

Liverpool va încerca să răstoarne acest rezultat în manșa secundă din Italia, săptămâna viitoare, dar o miză importantă, de această dată în campionat, are și întâlnirea cu Palace, notează Reuters.

Liverpool este implicată într-o cursă strânsă pentru titlu în Premier League. E pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Arsenal (71) și cu unul în fața lui Manchester City, cu șapte meciuri rămase din sezon.

"Partea bună a unei prestații foarte proaste este că poți juca mai bine. Ar trebui să începem de acolo", a declarat Jurgen Klopp după înfrângerea cu Atalanta.

"Băieții se recuperează și toți ceilalți au parte de o ședință adecvată. Pornim de acolo și sâmbătă începem să ne pregătim pentru Palace. Da, trebuie să arătăm o reacție. Categoric, 100%”, a mai spus Klopp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.