Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, va urmări meciul cu Aston Villa la televizor

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a anunțat că va încerca să urmărească la televizor, alături de componenții primei formații, meciul cu Aston Villa, din Cupa Ligii Angliei, care se va disputa marți seara, potrivit Mediafax.

Liverpool este nevoită să dispute două meciuri în mai puțin de 24 de ore, echipa fiind implicată atât în Cupa Ligii Angliei, marți, de la ora 21:45, cât și la Campionatul Mondial al Cluburilor, miercuri, de la ora 19:30. Programul foarte încărcat din această perioadă nu le-a permis organizatorilor să reprogrameze meciul din Cupa Ligii Angliei.

În aceste condiții, Klopp a decis să meargă cu titularii obișnuiți în Qatar, la Campionatul Mondial al Cluburilor, iar componenții echipei U23, alături de antrenorul Neil Critchley, să dispute meciul din competiția internă, contra lui Aston Villa.

Alexandru Cumpănașu îi îndeamnă pe susținători la calm: 'Dragi cumpănași, deocamdată nu am ce să reproșez DNA'

"Marți seara vom urmări cealaltă semifinală de la Campionatul Mondial al Cluburilor, în direct, de pe stadion, cred că va fi posibil, iar apoi vom pleca puțin mai devreme pentru a ne așeza în fața televizoarelor și a urmări meciul. Va fi absolut interesant, sunt mândru de băieți. Știu cum multă lume vede meciul acesta, dar nimic nu e decis în fotbal înainte de start. Am încredere mare în șansa băieților", a declarat Klopp, pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Primul meci al lui Liverpool are loc marți, de la ora 21:45, pe terenul echipei Aston Villa, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Formația lui Jurgen Klopp va întâlni miercuri, de la ora 19:30, gruparea mexicană Monterrey, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.